Giselle Magis

Functie:
GZ-Haptotherapeut
Big registratienummer: 19034412404
VVH reg.nr 624

Over mij:
De eerste jaren van mijn loopbaan combineerde ik mijn werk als fysiotherapeut (afgestudeerd in 1990) met reizen en ontwikkelingswerk. Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling en geboeid en bewogen door levensverhalen van mensen ging mijn aandacht al snel uit naar de persoon achter de klacht. In Haptonomie vond ik verdieping.

Sinds 2000 werk ik met veel plezier en voldoening als GZ-haptoherapeut. Met oprechte betrokkenheid gaan we samen op pad: Wie ben je, waar kom je vandaan en waar wil je naartoe? Wat beweegt jou, van binnen uit? Welke bewegingsruimte voel je daarin? Wat houdt je tegen? Waar je met je verstand niet verder komt geeft voelen weer nieuwe inzichten en mogelijkheden. Door te ervaren wat je voelt, kom je (weer) in contact met jezelf. Daar ligt de basis voor groei en beweging.

Als mens en als therapeut blijf ik mezelf graag ontwikkelen. Door de jaren heen heb ik diverse aanvullende cursussen gedaan op het gebied van Mindfulness, ACT , L-MBT (Lichaamsgericht Mentaliseren) en Focusing (Gendlin). Ik heb een heldere visie en aanpak ontwikkeld met betrekking tot stresspreventie en burn-out begeleiding. Momenteel ben ik mij aan het specialiseren in haptotherapie bij (vroegkinderlijk) psychotrauma.

Naast mijn praktijken in Veenendaal en in Oosterbeek heb ik in 2021 de haptotherapiepraktijk van Jan Vinke overgenomen, gevestigd binnen TCL. Ik heb veel zin in de samenwerking met het team van TCL én de andere zorgverleners in dit prachtige pand.

Aandachtsgebieden:
Psychosociale problemen, overbelast zijn: stress/overspanning/burn out, lichamelijke klachten van psychosomatische aard, verliesverwerking, (vroegkinderlijk) trauma.

Zie ook mijn praktijkwebsite www.haptotherapielunteren.nl