John Peerdeman

Functie:
Orofaciaal fysiotherapeut

BIG registratienummer: 49034678804

Over mij:
In 1990 ben ik in Breda als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd. Na eerst een paar jaar in Rotterdam te hebben gewerkt ben ik in 1993 tot eind 2017 gaan werken in Barneveld. Vanaf begin 2018 ben ik als orofaciaal fysiotherapeut komen werken bij Therapeutisch Centrum Lunteren.

In de tijd dat ik nog in Barneveld werkzaam was kwam uit het werkveld van de tandartsen de vraag naar specifieke fysiotherapeutische behandelingen voor een deel van hun patiënten.  Hiervoor bood de reguliere tandheelkundige behandeling géén oplossing. Om die reden ben ik mij daarin gaan specialiseren. Sinds mei 2011 ben ik afgestudeerd als orofaciaal fysiotherapeut. In de volksmond wordt dit kaakfysiotherapeut genoemd; een term die de lading maar voor een deel dekt.

In de afgelopen jaren heb ik al vele patiënten met goede resultaten binnen korte tijd kunnen helpen. De meeste patiënten komen via de tandartsen, kaakchirurgen, huisartsen, KNO-artsen of gnatologen (gespecialiseerde tandartsen) bij mij, maar ook zonder verwijzing kun je tegenwoordig contact opnemen met een (kaak-)fysiotherapeut.

Aandachtsgebieden:
Kaakklachten, duizeligheid, hoofdpijnklachten, aangezichtsklachten, tinnitus, oorsuizen