Jeanette van de Meent-Muller

Functie:
Kinderfysiotherapeut, fysiotherapeut, begeleiden medische trainingstherapie

BIG registratienummer: 49908839104

Over mij:
In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als algemeen fysiotherapeut. Voordat ik de opleiding fysiotherapie ben gestart heb ik de Academie Lichamelijke Opvoeding in Groningen afgerond. Tijdens deze opleiding was ik er al van overtuigd dat ik mij zou gaan specialiseren als kinderfysiotherapeut. De affiniteit met kinderen was bij mij toen al groot en werd bevestigd tijdens verschillende stages in het onderwijs. De wens om individueel met kinderen te werken, waarbij bewegen centraal staat, heeft bij mij de doorslag gegeven om me te gaan specialiseren als kinderfysiotherapeut.

Creatief bezig zijn met kinderen, zoeken naar de juiste oplossingen die bij het kind en zijn of haar probleem passen en de nauwe samenwerking met ouders en andere betrokkenen maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Ik ben bevoorrecht om een kind te mogen helpen met zijn of haar ontwikkeling.

In 2021 heb ik de Masteropleiding kinderfysiotherapie aan de hogeschool Avans+ afgerond.

Sinds 2019 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut (eerst i.o.) bij het Therapeutisch Centrum Lunteren. Ik werk hier met veel plezier in onze mooie grote kinderkamer en oefenzaal. De kinderen van 0-2 jaar behandelen wij aan huis. Daarnaast ben ik verschillende dagdelen te vinden op een aantal basisscholen in Lunteren.

Aandachtsgebieden:
Zuigelingen (0-2 jaar), schrijfproblemen, ontwikkelingsproblemen zowel grof als fijn motorisch en kinderen met overgewicht