Pieter Vaessen

Pieter Vaessen

Functie:
Manueel therapeut, Schouderfysiotherapeut, Praktijkeigenaar
BIG registratienummer: 29041862504

Over mij:
In 1993 heb ik mijn fysiotherapie diploma in Nijmegen behaald. Na een aantal jaren werken kreeg ik de kans om samen met collega Jan Vinke de praktijk in Lunteren over te nemen.

Therapeutisch Centrum Lunteren bestaat nu sinds 2004 en blijft zich ontwikkelen. We hebben bijna alle specialisaties in huis en daardoor kunnen we vrijwel alle mensen uit Lunteren en omgeving goed van dienst zijn. De samenwerking binnen de praktijk met de andere collega’s, maar ook met andere disciplines binnen en buiten het gezondheidscentrum vind ik erg stimulerend.

Ik heb de opleiding sportrevalidatie (IAS) gedaan en ben Master Manueel Therapeut. Daarnaast heb ik meerdere bijscholingen over de schouder gevolgd. De combinatie van deze specialisaties geeft een goede basis voor een efficiënte begeleiding van mijn cliënten. Hierbij treed ik meestal als “behandelaar” op, maar soms ook meer als “coach”.

Ook op andere vlakken ben ik actief. Onder ander in het ROF Gelderse vallei, waar ik bestuurslid ben van de werkgroep “schouder”. Als stagebegeleider van studenten fysiotherapie van de HAN draag ik mijn steentje bij aan de opleiding van de nieuwe lichting fysiotherapeuten.

Aandachtsgebieden: 
Schouderklachten, nek- en rugklachten, heupklachten, duizeligheid.