Tom Adding

Functie:
Fysiotherapeut, geriatriefysiotherapeut en begeleiden medische trainingstherapie
BIG registratienummer: 89047041704

Over mij:
Mijn naam is Tom Adding. Ik ben geboren in 1973 en sinds mijn tweede woonachtig in Veenendaal. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

Na mijn VWO heb ik 1 jaar op de Universiteit van Nijmegen informatica gestudeerd, waarna ik besloot verder te gaan met de studie fysiotherapie. Ik heb in 1996 mijn fysiotherapie diploma in Nijmegen behaald. Daarna heb ik tot begin 2000 voor het Ziekenhuis Gelderse Vallei en de Poliklinische Revalidatie Klimmendaal gewerkt. Sinds 1999 ben ik ook werkzaam in Lunteren en vanaf 2004 voor Therapeutisch Centrum Lunteren. In 2001 heb ik het IAS (International Academy for Sportscience) afgerond en na de opleiding geriatriefysiotherapie aan Avans Hogeschool te hebben gevolgd sta ik sinds 2010 ook geregistreerd als geriatriefysiotherapeut.

Vanaf het begin dat ik in Lunteren werkzaam ben heb ik veel met ouderen gewerkt. Ik heb gemerkt dat ik het prettig vond en nog steeds vind, om met ouderen om te gaan en te ondersteunen om zo optimaal mogelijk te blijven functioneren in het dagelijks leven. Aangezien in de praktijk steeds meer behoefte kwam aan gespecialiseerde zorg voor ouderen was de keuze om een opleiding in die richting te gaan doen een logische stap. Door het vergroten van mijn kennis rondom het ouder worden is het voor mij mogelijk om betere kwaliteit van fysiotherapeutische zorg te leveren.

Ik ben actief in het netwerk “artrose knie en heup” en ben ik lid van Parkinsonnet en het Geriatrie Netwerk Gelderse Vallei.

Aandachtsgebieden:
Parkinson, MS, beroerte/ CVA, dementie, nieuwe heup en nieuwe knie, complexe problematiek die samenhangt met het ouder worden, valproblematiek en valrisico